Ξεκίνησα φωτογραφία κάπου το 2004, κατέληξα να γράφω για color management στο dpgr.gr. Να υποθέσω οτι με κέρδισε ο τεχνικός τομέας της φωτογραφίας περισσότερο. Τελικά το συνδύασα με παραγωγή βίντεο, που είναι και αυτό που δούλευα από τα αρχαία χρόνια, NewTek Video Toaster, κάτι Targa 2000 κάρτες περάσαν απο τα χέρια μου, μετά εμφανίστηκε το Edius, ναι καινοτομία για τότε, το Premiere απο την έκδοση 7.0 νομίζω, όχι Pro, πέρασα σε Final Cut 6, και τώρα σε Final Cut Pro και Davinci Resolve.

Λατρεύω τα 3D Graphics, απο Imagine3D και Real3D σε Amiga, πέρασα σε LightWave και 3D Studio, προ Max, Maya απο την έκδοση 1.0 beta, πλέον την έχω δει minimalist, και δουλεύω απλά Blender & Octane, επιστρατεύω Houdini για βαριές δουλειές.

Πάθος μου να διδάσκω, δεν ξέρω τι απο τα παραπάνω και γι αυτό ξεκίνησα το Vlog, να δω τι τραβάει περισσότερο, 3D, Motion Graphics, Video Editing, επεξεργασία φωτογραφίας, Color Management?

Απλά για την ώρα καταγράφω τι κάνω, και συνήθως αυτό που μου αρέσει, οχι τι θα τραβήξει views, και μέσα απο της εμπειρίες μου ελπίζω να βοηθήσω κάποιο να λύσει ενα πρόβλημα.

Παθιασμένος με Desk Setups, έχω μετατρέψει το μεσαίο όροφο του σπιτιού σε 2 Studios, και ένα Home Office. Το Στουντιο μουσικής παραγωγής που χρησιμοποιώ ως media composer, περιέχει και το Video Editing setup, καθώς και ενα 3D Workstation. Επίσης υπάρχει ενα πλήρες εξοπλισμένο στούντιο φωτογραφίας.